22/09/2014 Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης | Δια βίου εκπαίδευση με θέμα: «Εξατομικευμένη χορήγηση φαρμάκων στη σύγχρονη θεραπευτική: Προκλήσεις και προοπτικές για το φαρμακευτικό επάγγελμα» | Ιωάννης Βιζιριανάκης, Αναπληρωτής καθηγητής μοριακής Φαρμακολογίας και Φαρμακοδιαγνωστικής, Τμήμα Φαρμακευτικής Α.Π.Θ.

 

Share

7,980 total
1,479 live
1,715 video
Views:

«Εξατομικευμένη χορήγηση φαρμάκων στη σύγχρονη θεραπευτική: Προκλήσεις και προοπτικές για το φαρμακευτικό επάγγελμα»

Παρακολουθήστε Ζωντανά και On Demand:

Τα μαθήματα της δια βίου εκπαίδευσης των Φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται τn

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

στην αίθουσα σεμιναρίων του Συλλόγου μας, Εθνικής Αντιστάσεως 173 – 175, Φοίνικας.
Πρόγραμμα: 19.30 : Προσέλευση - προσφορά καφέ
                        20.00 : Έναρξη μαθήματος

Το θέμα που θα παρουσιασθεί είναι:

«Εξατομικευμένη χορήγηση φαρμάκων στη σύγχρονη θεραπευτική: Προκλήσεις και προοπτικές για το φαρμακευτικό επάγγελμα»

Εισηγητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Βιζιριανάκης, Αναπληρωτής καθηγητής μοριακής Φαρμακολογίας και Φαρμακοδιαγνωστικής, Τμήμα Φαρμακευτικής Α.Π.Θ.

Για όσους συναδέλφους δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία, αλλά και για τους συναδέλφους σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, από το site της livemedia.gr, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και από πολλά φαρμακευτικά blog. Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν την ομιλία μέσω internet θα μπορούν να θέσουν και ερωτήσεις ζωντανά μέσω chat.
Επίσης, η ομιλία μετά το τέλος της μετάδοσης, θα μονταριστεί και θα ανεβεί στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι του Συλλόγου μας (http://webtv.fsth.gr/) έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή για να την ξαναδείτε ολόκληρη ή κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.
Στους συναδέλφους που θα την παρακολουθήσουν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.