05/03/2016 Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κοντά στους πρόσφυγες | Κ.Θεοδοσιάδης στην ΕΡΤ3 για τις δράσεις του ΦΣΘ για τους πρόσφυγες 5/3/16

 

Share

8,683 total
534 video
5,219 photo
Views:

Ο Πρόεδρος του ΦΣΘ στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ3 το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 συνομιλεί με τους δημοσιογράφους και τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του παιδιού κ. Κώστα Γιαννόπουλο για την συνδρομή των δύο φορέων στους πρόσφυγες της περιοχής της Θεσσαλονίκης και της Ειδομένης

 
Sort by Date | Views
Ρεπορτάζ των ΜΜΕ για την παροχή βοήθειας στους πρόσφυγες
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στο πλευρό των προσφύγων.
Συλλογή των απαραίτητων φαρμάκων που έχουν ζητήσει ιατροί και οργανώσεις, αλλά και τρόφιμα, με ειδική έμφαση στα φρούτα.

Ακολουθεί ανακοίνωση του Συλλόγου:

Υλοποιώντας σχετική ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης επισκέφθηκε το hot spot διαβατών προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τις ανάγκες των προσφύγων, ώστε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος να συμβάλει στην κάλυψή τους, στα πλαίσια του εφικτού.
Για τον σκοπό αυτό συζήτησε με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Σάκη Παπαθεμελή και τον εκπρόσωπο του Στρατού Συνταγματάρχη Προκόπη, καθώς και με ιατρούς και νοσηλευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Από την αυτοψία και τις συζητήσεις που έγιναν προέκυψε η ανάγκη προσφοράς ορισμένων φαρμάκων, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Ο κατάλογος των φαρμάκων που απαιτούνται δόθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό και δημοσιεύεται παρακάτω.
Κρίθηκε επίσης αναγκαίο να υπάρξει εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου προσφορά ειδών διατροφής, που θα καλυφθεί με δαπάνες του Συλλόγου.
Καλούνται λοιπόν οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συνεισφέρουν σε φάρμακα, να φέρουν στα γραφεία του Συλλόγου ό,τι μπορούν από την λίστα που ακολουθεί

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Κυριάκος Θεοδοσιάδης Διονύσιος Ευγενίδης