17/11/2014 Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης | Δια βίου εκπαίδευση με θέμα: «ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΑ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ»

Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης | Δια βίου εκπαίδευση με θέμα: «ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΑ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ»  
 

Share

7,998 total
1,009 live
3,633 video
Views:
Παρακολουθήστε Ζωντανά και On Demand το μάθημα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της διά βίου εκπαίδευσης, Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στις 20:00:

Το θέμα που θα παρουσιασθεί είναι:

«ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΑ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ»

Εισηγητής θα είναι ο κ. Ζ. ΜΟΥΣΛΕΧ, ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΘ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΟΣ Α΄ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΧΕΠΑ.

Για όσους συναδέλφους δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία, αλλά και για τους συναδέλφους σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, από το site της livemedia.gr, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και από πολλά φαρμακευτικά blog. Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν την ομιλία μέσω internet θα μπορούν να θέσουν και ερωτήσεις ζωντανά μέσω chat.

​Επίσης, η ομιλία μετά το τέλος της μετάδοσης, θα μονταριστεί και θα ανεβεί στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι του Συλλόγου μας (http://webtv.fsth.gr/) έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή για να την ξαναδείτε ολόκληρη ή κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.
Στους συναδέλφους που θα την παρακολουθήσουν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.
 
Sort by Date | Views