17/06/2013 Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης | Δια βίου εκπαίδευση με θέμα: Ο ρόλος του φαρμακοποιού στο σύνδρομο της Χρόνιας Κόπωσης

Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης | Δια βίου εκπαίδευση με θέμα: Ο ρόλος του φαρμακοποιού στο σύνδρομο της Χρόνιας Κόπωσης  
 

Share

7,406 total
392 live
3,682 video
Views:
Τα μαθήματα της δια βίου εκπαίδευσης των Φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται τnν
Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013
στην αίθουσα σεμιναρίων του Συλλόγου μας, Εθνικής Αντιστάσεως 173 – 175, Φοίνικας.

Πρόγραμμα:
19.30: Προσέλευση - προσφορά καφέ
20.00: Έναρξη μαθήματος

Το θέμα που θα παρουσιασθεί είναι:
«Ο ρόλος του φαρμακοποιού στο σύνδρομο της Χρόνιας Κόπωσης»

Εισηγήτρια θα είναι η κ. Σοφία Τσαλουχίδου, Φαρμακοποιός, ερευνήτρια νευροψυχιατρικής L.U.de.S. University, Lugano, Switzerland & επιστημονικός συνεργάτης Imperial College, London UK.

Για όσους συναδέλφους δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία, αλλά και για τους συναδέλφους σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, από το site της livemedia.gr, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και από πολλά φαρμακευτικά blog. Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν την ομιλία μέσω internet θα μπορούν να θέσουν και ερωτήσεις ζωντανά μέσω chat.

Επίσης, η ομιλία μετά το τέλος της μετάδοσης, θα μονταριστεί και θα ανεβεί στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι του Συλλόγου μας (http://webtv.fsth.gr/) έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή για να την ξαναδείτε ολόκληρη ή κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.

Στους συναδέλφους που θα την παρακολουθήσουν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.
 
Sort by Date | Views