15/06/2015 Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης | Δια βίου εκπαίδευση με θέμα: «Οξύς και χρόνιος πόνος. Διαχείριση, Θεραπευτικές Εξελίξεις και Προβληματισμοί»

Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης | Δια βίου εκπαίδευση με θέμα: «Οξύς και χρόνιος πόνος. Διαχείριση, Θεραπευτικές Εξελίξεις και Προβληματισμοί»  
 

Share

7,321 total
231 live
3,339 video
Views:
Τα μαθήματα της δια βίου εκπαίδευσης των Φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται τn Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 στην αίθουσα σεμιναρίων του Συλλόγου μας, Εθνικής Αντιστάσεως 173 – 175, Φοίνικας.

Πρόγραμμα: 19.30 : Προσέλευση - προσφορά καφέ
20.00 : Έναρξη μαθήματος

Το θέμα που θα παρουσιασθεί είναι:
«Οξύς και χρόνιος πόνος. Διαχείριση, Θεραπευτικές Εξελίξεις και Προβληματισμοί»

Εισηγητής θα είναι ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Συντονιστής Διευθυντής Ρευματολογικής Κλινικής, Υπεύθυνος Ιατρείου Αυτοάνοσων Νοσημάτων, Υπεύθυνος Ιατρείου Οστεοπόρωσης, Υπεύθυνος Ιατρείου Πόνου στα Ρευματικά Νοσήματα, Γ.Ν. Θεσσαλονίκης "Άγιος Παύλος"

Για όσους συναδέλφους δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία, αλλά και για τους συναδέλφους σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, από το site της livemedia.gr, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και από πολλά φαρμακευτικά blog. Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν την ομιλία μέσω internet θα μπορούν να θέσουν και ερωτήσεις ζωντανά μέσω chat.

Επίσης, η ομιλία μετά το τέλος της μετάδοσης, θα μονταριστεί και θα ανεβεί στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι του Συλλόγου μας (http://webtv.fsth.gr/) έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή για να την ξαναδείτε ολόκληρη ή κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.

Στους συναδέλφους που θα την παρακολουθήσουν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.