23/11/2015 Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης | Δια βίου εκπαίδευση με θέμα: «Νέες προσεγγίσεις για την κατανόηση της παθογένεσης των νευροεκφυλιστικών νοσημάτων»

Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης | Δια βίου εκπαίδευση με θέμα: «Νέες προσεγγίσεις για την κατανόηση της παθογένεσης των νευροεκφυλιστικών νοσημάτων»  
 

Share

5,647 total
962 live
1,531 video
Views:
 
Sort by Date | Views
Τα μαθήματα της δια βίου εκπαίδευσης των Φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται τn Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα σεμιναρίων του Συλλόγου μας, Εθνικής Αντιστάσεως 173 – 175, Φοίνικας.

Πρόγραμμα: 19.30 : Προσέλευση - προσφορά καφέ
20.00 : Έναρξη μαθήματος


Το θέμα που θα παρουσιασθεί είναι:
«Νέες προσεγγίσεις για την κατανόηση της παθογένεσης των νευροεκφυλιστικών νοσημάτων»


Εισηγητής θα είναι ο κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΛΑΒΙΑΔΗΣ, Καθηγητής Φαρμακολογίας, Τμήμα Φαρμακευτικής ΑΠΘ

Για όσους συναδέλφους δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία, αλλά και για τους συναδέλφους σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, από το site της livemedia.gr και από πολλά φαρμακευτικά blog. Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν την ομιλία μέσω internet θα μπορούν να θέσουν και ερωτήσεις ζωντανά μέσω chat.

Επίσης, η ομιλία μετά το τέλος της μετάδοσης, θα μονταριστεί και θα ανεβεί στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι του Συλλόγου μας (http://webtv.fsth.gr/) έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή για να την ξαναδείτε ολόκληρη ή κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.

Στους συναδέλφους που θα την παρακολουθήσουν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.