02/03/2016 Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κοντά στους πρόσφυγες

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κοντά στους πρόσφυγες  
 

Share

13,978 total
3,616 video
8,512 photo
Views:
Ρεπορτάζ των ΜΜΕ για την παροχή βοήθειας στους πρόσφυγες
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στο πλευρό των προσφύγων.
Συλλογή των απαραίτητων φαρμάκων που έχουν ζητήσει ιατροί και οργανώσεις, αλλά και τρόφιμα, με ειδική έμφαση στα φρούτα.

Ακολουθεί ανακοίνωση του Συλλόγου:

Υλοποιώντας σχετική ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης επισκέφθηκε το hot spot διαβατών προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τις ανάγκες των προσφύγων, ώστε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος να συμβάλει στην κάλυψή τους, στα πλαίσια του εφικτού.
Για τον σκοπό αυτό συζήτησε με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Σάκη Παπαθεμελή και τον εκπρόσωπο του Στρατού Συνταγματάρχη Προκόπη, καθώς και με ιατρούς και νοσηλευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Από την αυτοψία και τις συζητήσεις που έγιναν προέκυψε η ανάγκη προσφοράς ορισμένων φαρμάκων, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Ο κατάλογος των φαρμάκων που απαιτούνται δόθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό και δημοσιεύεται παρακάτω.
Κρίθηκε επίσης αναγκαίο να υπάρξει εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου προσφορά ειδών διατροφής, που θα καλυφθεί με δαπάνες του Συλλόγου.
Καλούνται λοιπόν οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συνεισφέρουν σε φάρμακα, να φέρουν στα γραφεία του Συλλόγου ό,τι μπορούν από την λίστα που ακολουθεί

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Κυριάκος Θεοδοσιάδης Διονύσιος Ευγενίδης
 
Sort by Date | Views